در دیه و بیمه خودرو توسط
بسته شده توسط
بیمه خودرو پژو ۴۰۵ مدل ۸۹ چقدر میشود
سوال بسته شد با توجه به : استعلام حق بیمه در خصوصی با نمایندگان بیمه مطرح شود و یا فرم مشاوره رایگان خرید بیمه نامه (لینک در پاسخ زیر) را تکمیل نمایید.
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

با سلام،

قیمت بیمه شخص ثالث باتوجه به نوع، مدل و سال ساخت خودرو استعلام و نرخ دهی می شود.

برای استعلام و خرید آنلاین بیمه شخص ثالث خودرو می تونید از طریق لینک زیر در سایت مقایسه و خرید آنلاین بیمه اقدام کنید

خرید بیمه شخص ثالث

همچنین برای دریافت مشاوره در زمینه خرید انواع بیمه می توانید از طریق لینک زیر درخواست مشاوره تلفنی خود را ثبت نمایید.

دریافت مشاوره تلفنی بیمه