در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

محاسبه مزد روز های تعطیل هفتگی، رسمی و استحقاقی کارگران کار مزد چگونه انجام می شود ؟
1 پاسخ
توسط (24,900 امتیاز)
با سلام

نحوه احتساب مزد روز های تعطیل جمعه و روز های تعطیل رسمی و مرخصی استحقاقی کارگران کارمزد تابع ماده 43 قانون کار بوده و ماخذ محاسبه مزد، حقوق، حق سنوات و مزایای پایان کار موضوع مواد 18، 20، 27، 29، 31 و32، قانون کار در مورد آنان میانگین مجموع پرداختی ها در آخرین 90 روز کارکردشان خواهد بود. ضمناً هر گاه ساعات کار کارگران کارمزد کمتر از ساعات کار تمام وقت کارگاه باشد مزایای رفاهی و انگیزه ای به نسبت ساعات کار و به ماخذ ساعات کار تمام وقت محاسبه و پرداخت می شود.