در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
وقتی دوره حق بیمه پردازی تموم شد و خواستیم بازنشسته بشیم، 1_اگر بخواهیم تمام اندوخته رو یکجا بگیریم،این اندوخته چگونه محاسبه میشود؟
( آیا مثلا مزایایی که برای فوت گذاشته بودند که در صورت فوت چندین برابر به ذینفع پرداخت میشه، تاثیری در  مقدار یکجا گرفتن اندوخته دارد؟ مقدار مبلغ را بیشتر میکند؟). 2_کلا چه مواردی باعث مبشه که مبلغ دریافتی مون بالاترین بشه؟؟؟؟؟؟
2 پاسخ
توسط (3,590 امتیاز)
با سلام و عرض احترام

تمام اندوخته با سود به شخص تعلق می‌گیرد که در جدول ارائه شده توسط بیمه در دست بیمه گذار موجود است.