در دیه و بیمه خودرو توسط
باسلام و خسته نباشید خدمت کارشناسان محترم

بنده برادرم را در تصادف از دست دادم و شرح حادثه به شرح زیر ارسال میشود لطفا مرا راهنمایی فرمایید

سرنیشینان موتور سیکلت 3 نفر بودند دو نفر فوت  نمودند و یک نفر از ناحیهئ کتف دچار شکستگی شده است .با توجه به اینکه موتور سیکلت

دارای بیمه  می باشد ولی راننده فاقد گواهینامه است شرایط پیگیری موضوع را خواستارم.لطفا راهنمایی کنید..

با تشکر
1 پاسخ
توسط (6,770 امتیاز)
با سلام و ابراز تاسف بابت اين اتفاق ناگوار

بايد عرض كنم كه در اين شرايط بيمه خسارت را پرداخت ميكند همانند زماني كه راننده گواهينامه دارد اما بعدا اين مبلغ خسارت را از راننده مقصر حادثه كه بدون گواهينامه اقدام به رانندگي كرده پس ميگيرد(بازيافت ميكند). اميدواريم هرگز شاهد اينگونه بي احتياطي ها كه باعث به خطر انداختن جان خود و سايرين ميگردد نباشيم.

پايدار باشيد