در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام. زنی هستم که به تازگی طلاق گرفته ام. حقوق پدرم را که بازنشسته آموزش پرورش بود را مادرم دریافت میکرد که ایشان هم فوت کرده اند. حال من میخواهم این حقوق را دریافت کنم. از آنجاییکه من خودم هم تقریبا 15 سال بیمه اختیاری ماهی 200 تومن را هم پرداخت میکنم. میخواهم بدانم من میتوانم 2 حقوق را دریافت کنم؟؟؟ حقوق بازنشستگی بیمه خود من به حقوق بازنشستگی پدرم ارتباطی دارد؟؟؟ با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام طبق بخشنامه داخلی که بین صندوقها تایید شده دریافت همزمان دو حقوق رو منع کرده اند اما از طریق مراجع قضایی میتوان هر دو حقوق رو دریافت نمایید