در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام

از سال ۱۳۷۲ در شرکتی مشغول بکار بوده و بیمه شده ام و تا سال ۱۳۸۹بیمه من واریز شده جز ۹ماه که بعد از ان بطور اختیاری ادامه داده ام سوال بنده این است همسرم در فروردین ماه سال ۹۵ فوت نمود ایا بیمه برای فوت همسر بنده به هر عنوانی وجهی پرداخت میکند یا خیر
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام.

درصورت داشتن سابقه بیمه پردازی شما مشمول دریافت مستمری فوت میشوید.