در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
باسلام من شغلم جوشکاری هستش وهزینه بیمه تامین اجتماعی برای جوشکاری بالا هستش من یه بیمه میخواستم تا بتوانم هم برای درمان وهم برای حوادث وهم برای زمان بازنشستگی پشتیبانم باشه لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم ؟
1 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود
بهترین بیمه درمانی که جایگزین مناسبی هست بیمه سلامت میباشد که رایگان هم هست.
بهترین بیمه برای بازنشستگی که میتوانید با توجه به سن و درآمد خود تعیین کنید بیمه عمر و سرمایه گذاری میباشد.