در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام و آرزوی توفیق
من مدیر عامل و موسس یک شرکت راهسازی هستم  و هم اکنون واجد شرایط بازنشستگی میباشم.
چون بیشترین سهام شرکت را دارم و له دلایلی دیگر باید درسمت مدیرعامل باقی بمانم، البته با اعطای وکالت به سایرین و انتخاب قائم مقام، عملا فعالیتی ندارم.
شرکت متعلق به من و فرزاندم هست.
چگونه با حفظ سمت بازنشسته شوم؟

متشکرم- یوسف رئیسی
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام چنانچه شما رابطه مزد بگیری با سایر شرکا نداشته باشید مشکلی در بازنشستگی نمیباشد واز شهریور سال 95طبق بخشنامه سازمان تامین اجتماعی مدیر عامل وشرکا باید بصورت خویش فرما نسبت به بیمه کردن خود اقدام کنند واین کار باعث حفظ سمت شما نمیشود