در سایر توسط
ایا من که زیر نظر پدرم بیمه شدم چند سال دیگه اگه خاسته باشم خودم به تنهایی بیمه بشم این چند سال جز سوابق بیمه ای من محسوب میشود یا نه ما زیر نظر بیمه روستاییان وعشایر هستیم
2 پاسخ
توسط (6,830 امتیاز)
سلام چنانچه شما جز افراد تحت تكفل پدرتون بيمه باشيد . شما داراي سابقه بيمه درماني فقط هستيد . سابقه بيمه اي كه جهت بازنشسته شدن باشد نيستيد تا زمانيكه خودتان بيمه شده اصلي باشيد .