در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام شوهر من در حین کار در تولیدی و با داشتن بیمه تامین اجتماعی بعد از آمدن از کار ناپدید شده والان دو ماه است خبری از او نداری میشه از بیمه حقوق گرفت با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام تا اینکه وضعیت ایشان مشخص نشود هیچگونه اقدامی نمیشه انجام داد اما باید از طریق مراجع قضایی وضعیت شما مشخص شود که بتوانید از این بلاتکلیفی بیرون بیایید