در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
آیا بعد 7 سال سابقه کاری که مجرد هستم یکسال بیمه بیکاری بگیرم...بعد دوباره یه جا بیمه بشم به مدت 6ماه تا یکسال  بعد بخواهم از بیمه بیکاری استفاده کنم چه قدر به من بیمه بیکاری تعلق میگیرد یا اصلا تعلق میگیرد؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام با توجه اینکه شما حدود 90 ماه سابقه بیمه دارید و قبلا 12 ما بیمه بیکاری دریافت کردید نمی توانید از این مقرری استفاده نمایید

برای اطلاعات بیشتر می تونید به مقاله زیر مراجعه نمایید و جدول پرداخت مقرری بیمه بیکاری را مشاهده نمایید

بیمه بیکاری بیمه تامین اجتماعی