در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
نانوایی دارم که جواز آن به اسم خودم میباشد و همسرم و پسرم و یک کارگر غریبه را بیمه کرده ام .ماه گذشته بازرس تامین اجتماعی اسم شوهرم را ازلیست بیمه خط زد و گفت زن و شوهر نمیتوانند رابطه کارگر کارفرمایی داشته باشند!! لطفا راهنمایی بفرمایید چه کنم؟ شوهرم دو سال دیگه بازنشسته میشود.
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام

طبق ماده 188قانون کار کارگاههای خانوادگی از شمول قانون مزبور وبه تبع آن از شمول قانون بیمه بیکاری خارج می‌باشند لذا چنانچه در کارگاهی فقط همسر وخویشاوندان نسبی کارفرما به کار اشتغال داشته باشند صرفا در دوره‌های یادشده کارگاه مذکور از شمول قانون کار و به تبع آن از شمول قانون بیمه بیکاری خارج خواهند بود  ومشمول پرداخت 3% بیمه‌بیکاری نمی‌باشند ودرصورت وصول می بایستی در حساب بستانکاری کارگاه منظور گردد. بدیهی است درصورت جذب فرد دیگری غیر از اعضاء خانواده کارفرما ،کارگاه از شمول کارگاه خانوادگی خارج می گردد. و در نتیجه مشکلی در زمینه وجود رابطه کارگر و کارفرمایی بین زن و شوهر وجود نخواهد داشت.