در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
در مدرسه کار میکنم. برای جا به جایی مدرسه به مدرسه دیگر يک ماه کسی حق بیمه ام را پرداخت نمیکند .برای این که وقفه نيفتد میخواهم اختیاری پرداخت کنم. چقدر باید پرداخت کنم
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام نرخ پرداخت حق بیمه کلیه بیمه شدگان اختیاری اعم از متقاضیان جدید و افرادی که قبلا بیمه اختیاری بوده اند معادل ۲۶% مبنای پرداخت حق بیمه مورد قرارداد جهت بهره مندی از مزایای بازنشستگی، از کار افتادگی، فوت و درمان می باشد