در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط
سلام وقتتون بخیر .. سوالی داشتم
از مشاورین املاک چه بیمه ای می تونم بگیرم؟؟ میشه مثلا برم صحبت کنم و بگم یک قرارداد باهاتون میبندیم ک خونه ای ک دارید میفروشید بیمه آتش سوزی داشته باشه ... اما میخام ی طوری باشه ک قانون برنده برنده برنده هم رعایت شه.. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
منظورم طریقه گرفتن بیمه آتش سوزی هستش به عنوان نماینده بیمه
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
بازاریابی بیمه پیچیده تر از این است که در چند خط و یک متن بگنجد.

پیشنهاد می کنم کتاب هایی که پژوهشکده بیمه در زمینه بازاریابی بیمه تالیف یا ترجمه کرده است را مآلعه نمایید. راهکارهای خوبی مطرح شده است و باعث بازشدن شعاع دید یک بازاریاب می شود.

یا اینکه از تجربیات یک بازاریاب یا نماینده موفق بیمه در این زمینه استفاده نمایید. تجرییات نمایندگان و بازاریاب ها می تواند ایده های فراوانی در اختیار شما بگذارد.

فزاموش نشود که بالاترین دانش، تجربه است و تجربه و تجربه.

اموزش ها را به کار بگیرید و جایی که نیاز بود روش خود را اصلاح کنید.
این راز موفقیت یک بازاریاب هوشمند است.

همه چیز در بازاریابی خدمات مهم است. به جزئیات خیلی دقت کنید.