در سوابق بیمه توسط
5سال پیش در شرکتی کار میکردم که بعد از ترک کار هنوز در لیست ناشی از بازرسی ةنها هستم یعنی 5 سال سابقه بیمه در ان شزکت را دارم ..در طول این مدت حدود 4سال را در جای دیگری کار کرده وبیمه داشته ام...سوالم این است آیا آن 5 سال بیمه ناشی از بازرسی جزو سوابق کاریم هست یا فقط یکسالش یا کلا کم لم یکن تلقی میشود؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
اگر برای شرکت (محل کار قبل ) اعلام بدهی در خصوص شما بابت مدت که فرمودید صادر شده باشد مدت مزبور جز سوابق شما در تامین اجتماعی منظور میگردد شرط انتقال سوابق ارایه فیش پرداختی و انتقال به سوابق از طریق واحد سابقه میباشد