در پشتیبانی بیدبرگ توسط
چقدر زمان میبرد که پاسخ سوالم را دریافت کنم ؟
1 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

سلام. با تشکر از شما بابت طرح سوال تون در بیدبرگ - مرجع سوالات بیمه.

سوال ها وفتی توسط شما مطرح می شوند، بین 1 تا 12 ساعت بعد مورد تایید قرار می گیرند و در معرض عموم برای پاسخگویی گذاشته میشوند.

پاسخگویی به سوال ها توسط عموم مردم، کارشناسان و نمایندگان بیمه انجام میشود.

بسته به نوع سوال و حضور کارشناس مربوطه، سوال ها در کمتر از 24 ساعت پاسخ داده میشوند. البته ممکن است سوالی باشد که تخصص آن در بین کارشناسان وجود نداشته باشد و یا اینکه نیاز به اطلاعات تکمیلی داشته باشد که دیرتر پاسخ داده می شود و شاید پاسخی دریافت نشود. به سوالی که در این زمینه پرسیده شده بود مراجعه کنید

چرا سوالی که طرح میشود و انتظار دارم پاسخ داده شود ، گاهی بدون پاسخ میماند ؟