در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام و عرض ادب
بنده بیمه تامین اجتماعی هستم ولی سوالم درمورد بیمه دیگریست ،
بنده مشکل فک دارم و باید فک خود را جراحی نمایم ( جراحی فک ) آیا برای این موضوع میتوانم از خدمات بیمه تکمیلی استفاده کنم ؟
در اینصورت چگونه برای دریافت بیمه تکمیلی اقدام کنم ؟
با تشکر .
1 پاسخ
توسط (8,540 امتیاز)
با سلام و درود

جراحی فک از معدود اعمالی است که نیاز به عکس و ام آر آی پیش از عمل دارد

و شرکت های بیمه تکمیلی اگر بطور انفرادی خریداری کرده باشید بعلت اینکه بیماریهایی را قبل از شروع بیمه نامه پوشش نمیدهند پس تحت پوشش نمیباشد ولی اگر بطور گروهی و توسط یک شرکت یا سازمانی و بعنوان پرسنل آن سازمان این بیمه را تهیه کرده باشید با شرط مشهود بودن در آزمایشات قابل پرداخت است