در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام باماشین چپ کردم.همسرم و برادرش فوت کردند.همسر برادرزنم وبچه اش دچار جراحات شده اند.ماشین بیمه است.ایادیه ی زنم کامل است؟یا دیه ی کامل زنم را بیمه می دهد؟یا نصفش راباید از صندوق خسارات بدنی گرفت؟
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز با عرض تسلیت و آرزوی صبر برای شما و خانواده محترم

بنا به قانون تصویب شده دیه مرد و زن کامل و یکسان بوده و برای پرداخت خسارت جنسیت در آن تاثیری نخواهد داشت.