در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط
اگر نماينده بيمه با بازارياب قرارداد نداشته باشد و بازارياب پولي با مهر نماينده جا به جا كند حكم چيست
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
نماینده میتواند از بازاریاب با عناوین کلاهبرداری.جعل.سواستفاده.خیانت در امانت و موارد مشابه شکایت نماید

اگر نماینده هستید حتما با بازاریاب قرارداد بازاریابی و فروش منعقد و تضامین لازم را دریافت کنید

و اگر بازاریاب هستید بدون قرارداد بازاریابی فعالیت نکنید از شخصی وجه نقد نگیرید و بیمه گذار رو راهنمایی کنید تا مبلغ رو بحساب نماینده و یا شرکت بیمه واریز نماید