در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام
آیا میشود از بیمه شدن اجباری انصراف داد؟
با توجه به اینکه یکسال بیمه شدم،چند سال بدون بیمه بودم،بیمه عمر برای بازنشستگی تهیه کردم
الان میتونم در شغل جدید لیمه اجباری نشوم؟
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

در هرکجا که مشغول به فعالیت هستید کارفرما باید اجبارا شما را بیمه نماید ، و چون از شما تنها 7% حق بیمه کسر می شود به شما پیشنهاد می کنم همان بیمه تامین اجتماعی اجباری و بیمه عمرتان را ادامه بدهید چون در مقابل هزینه ایی که از شما کم می شود بصرفه تر است .

جهت مشاوره رایگان با بنده تماس بگیرید.

موفق و پیروز باشید.