در بیمه بیکاری توسط
سلام و عرض ادب

من مدتیه بیمه بیکاری دریافت می کنم بازرس برای اولین بار اومده خونه و من نبودم و همسرم رو سوال پیچ کرده و همسرم گفته رفته شیر بچه بگیره و یه سری خرید و در جواب این سوال که خرید که نیم ساعت بیشتر  نمیشه از ترسش گفته برا خرید بالخره باید یه دوری بزنه پولشو جور کنه و بازرس نوشته تو گزارشش مسافر کش است و بیمم رو قطع کرده . ایا میتونه به صرف نبودن در منزل بیمم رو قطع کنه ؟ قانونش چیه . مرسی
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)
سلام خیر بیمه تامین اجتماعی نمی تواند به صرف نبودن در منزل بیمه بیکاری را قطع کند ولی بازرس بیمه با توجه مشاهدات محلی به این نتیجه رسیده است که شما در حال حاضر مشغول به کار هستید و درنتیجه دیگر بیکار نیستید