در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
آیا پرداختی بیمه عمر برای دو نفر بعد از بیست سال با پرداختی برابر و سن متفاوت 32 و 53 سال فرق دارد؟
3 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

اگر منظورتان حق بیمه هست ، خیر در صورتی که تمام شرایط بیمه نامه مشابه هم باشند حق بیمه پرداختی شان بایکدیگر فرق ندارد ، ولی اگر منظورتان سود حاصل از قسمت سرمایه گذاری بیمه عمر است ، چون پوشش های یک شخص 53 بعلت سن از یک شخص 32 ساله کمتر است و ضرایب نیز کمتر است سود حاصل شده برای بیمه نامه با سن 53 ساله بیشتر از 32 ساله می باشد.

تمامی توضیحات فوق با فرض سوال شماست و برای همه یکسان نیست.جهت مشاوره رایگان با بنده تماس حاصل فرمائید.

موفق و پیروز باشید.