در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

شرایط ضامن شدن بازنشستگان تامین اجتماعی برای وام چه چیز هایی هست ؟
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)
با سلام و درود

در خصوص شرایط وام و ضامنین، بسته به شعبه و بانک مورد نظر برای اخد وام متفاوت است. برای وام هایی که از بانک واریز کننده حقوق مستمری اخذ گردند، شرایط راحت تر است.

برای اطلاعات بیشتر باید به شعبه بانک پرداخت کننده وام مراجعه کنید.

بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی فقط می توانند ضامن افراد درجه یک خانواده خود شوند یعنی فرزندان، همسر، پدر و مادر .
بنابر این امکان ضمانت مستمری بگیر برای سایر افراد خانواده مانند نوه ها امکان پذیر نمی باشد.
 در ضمن برای دریافت برگه گواهی ضمانت و کسر از حقوق می بایست مستمری بگیر باید به شعبه بیمه تامین اجتماعی خود مراجعه نماید و درخواست برگ ضمانت با گواهی کسر از حقوق کرده و برگه کسر از حقوق را به بانک ارائه دهد.