در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
ما ده ساله ازدواج کردیم هدیه ازدواج در این قانون بود ؟ ما بار اولمونه که میشنویم
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام موضوع ماده 85 قانون بیمه تامین اجتماعی در مورد کمک هزینه ازدواج می باشد که بیش از 60 سال از تصویب آن می گذرد

ماده ۸۵ قانون تامین اجتماعی

به بیمه شده زن یا مردکه برای اولین بار ازدواج می‌کند مبلغی معادل یک ماه متوسط‌ مزد یا حقوق با رعایت شرایط زیر به عنوان کمک ازدواج پرداخت‌می‌شود.

در تاریخ ازدواج رابطه استخدامی او با کارفرما قطع نشده‌باشد.

ظرف پنج سال قبل از تاریخ ازدواج حداقل حق بیمه هفتصدو بیست روز کار را به سازمان پرداخته باشد.

عقد ازدواج دائم بوده و در دفتر رسمی ازدواج به ثبت رسیده باشد.

تبصره ۱ مزد یا حقوق متوسط موضوع این ماده عبارت است از جمع دریافتی بیمه‌ شده ظرف دو سال قبل از ازدواج که‌به ماخذ آن حق بیمه پرداخت شده است تقسیم بر ۲۴.

تبصره ۲در صورتی که طرفین عقد ازدواج واجد شرایط مذکوردر این ماده باشند کمک ازدواج به هر دو نفر داده خواهد شد.

اطلاعات بیشتر در :

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی