در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط
سلام بهترین دوره یادگیری برای فروشندگی بیمه میخواستم بدون کجاست
1 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)
با سلام
دوست گرامی
یادگیری فروش بیمه، با طی یک دوره و یک کلاس و چندتا سمینار و غیره امکان پذیر نیست.
البته باید توجه داشت که یادگیری از نظر شما چه چیز باشد.
گاها افرادی هستند که با یک دوره چند روزه، به عنوان فروشنده بیمه مشغول فعالیت می شوند اما باید توجه داشت یک فروشنده واقعی باید از شرایط خاصی برخوردار بوده و دوره های مختلفی از جمله، آشنايي با صنعت بیمه
آشنايي با تک تک بیمه ها
آشنايي با فرم های پیشنهاد بیمه
آشنايي با روش پر کردن انواع پیشنهاد
آشنايي با زبان بدن
آشنايي با اصول مذاکره
آشنايي با هدف گذاری
آشنايي با برنامه ریزی
آشنايي با بازار و اوصل بازار
آشنايي با کامپیوتر و اوصل آن
آشنايي با تماس تلفنی
آشنايي با اصول مدیریت زمان
و هزار دوره مختلف ....را باید طی کند و روز به روز قوی تر شود.
گاها طی این دوره ها به بیمه ارتباط نداشته ولی برای فروش لازم و ضروري است.
ولی باید از یک جا شروع کرد اما با برنامه و هدف گذاری....
Mohammadkhani مشاور و کارشناس بیمه:
✅محمد محمدخانی،
✅مشاور و کارشناس بیمه،
✅مشاوره حضوري،تلفنی و مجازی،
✅بهترین طرحهای بیمه عمر،
✅ازبرترین شرکتهای بیمه،
✅مشاوره رایگان،