در دیه و بیمه خودرو توسط
با عرض سلام

من بعد از تكميل و تحويل مدارك پرونده تصادف به واحد پرداخت ديه بيمه ايران (خيابان سعدي)براي دريافت حواله مراجعه كردم كه هر بار من رو به دو هفته بعد ارجاع ميدهند

مدارك در تاريخ ٩٥/٣/١١ تحويل داده شده و تاييده حكم پرداخت ديه در تاريخ ٩٥/٣/٢٣ توسط كارشناس انجام شده

ميخواستم بدونم اين واحد بيمه به لحاظ قانوني تا چه مدتي ميتونه بيمه رو پرداخت نكنه و فقط به من وعده بده؟

با تشكر
2 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

ماده 31 قانون بیمه شخص ثالث در پرداخت خسارت

ماده۳۱ـ بيمه گر و صندوق حسب مورد مكلفند حداكثر پانزده روز پس از دريافت مدارك مورد نياز، خسارت متعلقه را پرداخت كنند.