در دیه و بیمه خودرو توسط
درود بر شما

1-در یک تصادف  زنجره ای که بر اثر شدت ضربه از طرف خودرو عقبی،باعث میشود که خودرو جلویی به یک خودرو دیگر که در جلو آن قرار دارد برخورد کند .

در این تصادف خسارت ماشین دوم با کدام است ؟

2-در صورتی که همان تصادف به گونه ای باشد که بر اثر شدت ضربه ، خودرو جلووی به جدول شهرداری اسیب بزند . در این صورت پرداخت خسارت به جدول شهرداری با کدام از با چه نوع بیمه ای است؟
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
چنانچه خودرو ها در حالت ایست باشند و خودروی عقب با سرعت با آنها برخورد کرده و آنها بر اثر شدت ضربه بهم بخورند در این حالت خودروی عقب نسبت به همه خودرو ها مقصر است
اما چنانچه همه خودروها در حال حرکت باشند در این حالت هر خوردرو نسبت به خوردوی جلویی مقصر است که علت آن عدم رعایت فاصله قانونی تخیص داده میشود
و جبرا خسارات زیاندیده از بیمه شخص  ثالث و خودروی مقصر از بیمه بدنه خواهد بود