در سایر توسط
با سلام و احترام
من 34 سال سن دارم و چند ماهی هست که بدلیل تغییر شغل اداری به شغل ازاد دیگر بیمه تامین اجتماعی و دفترچه تامین اجتماعی ندارم
میخواستم راهنمایی بفرمایید دارم کار به صلاح است و پوشش بیمه ای بهتری و خدمات بهتری دارد
1- از طریق شرکت یکی از دوستان در لیست بیمه تامین اجتماعی قرار بگیرم و دفترچه تامین اجتماعی را نیز اخذ کنم؟
2- خود را بیمه خویش فرما کنم؟
3- در بیمه سلامت عضو شوم و بیمه سلامت بگیرم؟
4- بیمه sos بگیرم و در sos عضو شوم؟

خودم فکر میکنم چون جدای از مساله دفترچه بیمه خدمات درمانی, مساله سابقه کاری هم مهم است شاید بهتر باشد از طریق شرکتی که بیمه تکمیلی هم دارد خود را هم بیمه تامین اجتماعی و هم تکمیلی نموده و هزینه ان را شخصا پرداخت نمایم.
نظر شما در کل چیست؟ و به نظر شما اولویت به ترتیب با کدام شیوه ها است؟
ممنون از لطف شما
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
دوست عزیز با توجه به شرایط پیشنهاد بنده اینه که شما یه بیمه خدمات درمانی سلامت که به صورت رایگانه بگیرید برای کارهای درمانی
و برای بازنشستگی و داشتن سرمایه ای رای چند سال آینده تون یه بیمه عمر از یکی از شرکتها باتوجه به شرایطتون بگیرید
و چنانچه بیمه تکمیل درمان رو هم میخواید میتونید به صورت آزاد اون رو هم تهیه کنید
حالا برای اینکه کارتون راحت تر باشه و با توجه به شرایط میتونید بیمه عمر شرکت پارسیان رو بگیرید چون بیمه پارسیان به مشتریان بیمه عمر بیمه تکمیل درمان هم میده البته با حق بیمه اضافه  و بصورت سالانه