در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام.همسرمن 9سال پیش عقد کردند اما این عقدمنجربه عروسی نشده و چون دوشیزه بودند بعداز طلاق اسم نامزد اولشون ازشناسنامه شون پاک شده

حالا باتوجه به اینکه ایشون الان بامن ازدواج کردند واولین بار عروسی کردن بهشون تعلق میگیره

چون ایشون جز اسم من هیچ اسم دیگه ای تو شناسنامه شون نیست

خواهشا جواب بدید
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام در صورتی که عقد همسر شما در دفتر رسمی ثبت شده باشد نمی تواند از این هدیه استفاده نماید در ضمن برای دریافت این کمک هزینه یک تعهد نامه گرفته ی شود که ازدواج اول است و قبل از این ازدواج ، ازدواج دیگری انجام نشده

برای اطلاعات بیشتر می تونید مقاله زیر رو مطالعه نمایید

همه چیز در مورد دریافت کمک هزینه ازدواج از بیمه تامین اجتماعی