در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

لیست بیمارستان های طرف قرارداد با سازمان تامین اجتماعی در تهران رو می خواستم
4 پاسخ
توسط (5,180 امتیاز)

بهترین پاسخ

سلام به لینک زیر رفته و در قسمت "نوع طرف قرارداد" گزینه بیمارستان را انتخاب نمایید و در قسمت استان، استان خود را انتخاب نمایید سپس بر روی جستجو کلیک نمایید:

آدرس مراکز طرف قرارداد با تامین اجتماعی:

http://darman.tamin.ir/Forms/Public/CustomerList.aspx?pagename=hdpCustomerList

همچنین برای مشاهده  بیمارستان های ملکی سازمان تامین اجتماعی می تونید به لینک زیر مراجعه نمایید:

 لیست بیمارستان بیمه تامین اجتماعی