در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
ایا بیمه تامین اجتماعی در زمینا کمک هزینا های درمان نابروری زوج های نابارور کمک میکند
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام سازمان بیمه تامین اجتماعی تلاش می کند با پرداخت بخشی از هزینه دارویی بیمه شدگان نابارور، رویکرد حمایتی خود را افزایش دهد و بیمه شدگانی که با مشکل ناباروری روبرو هستند،می توانند درخواست برای تشکیل پرونده به مراکز اسناد پزشکی سازمان تامین اجتماعی در شهرستان ها مراجعه کنند.

البته بر اساس قانون ارائه خدمات دارویی برای نازایی از تعهدات سازمان بیمه تامین اجتماعی نیست.