در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام من همسرم امسال (سال 95) تازه به جمع رانندگان تاکسی پیوسته آیا میتواند بیمه شود؟ شنیده ایم که سایت بیمه بسته شده و دیگه کسی را بیمه نمی کنند میخواهم بدانم چقدر صحت دارد؟
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

درخصوص رانندگان درون شهری از جمله آژانس ، تاکسیرانی و وانت ، قرار بود دولت 50% مبلغ حق بیمه رانندگان را از محل هدفمندی یارانه ها پرداخت کند و نیز 50% دیگر را خود راننده پرداخت کند که ظاهرا" پرداخت سهم دولت به سازمان تامین اجتماعی در این خصوص محقق نگردیده است .

درصورت تخصیص اعتبار و تصویب مجدد ، مراتب اعلام عمومی خواهد شد.