در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام.یک سال سابقه کار دارم و شرکت فقط هفت ماه حق بیمه را پرداخت کرده و دو ماه هم بازرسان بیمه تایید کردن ک ما سر کار بودیم،برای سه ماه باقیمانده هم نامه پایان کار داریم از شرکت ک نشون میده تا چ تاریخی سر کار بودیم،،ما اقدام لازم برای حقوق ممعوقه و پرداخت بیمه و... را از طریق اداره کار و دادگاه کردیم،اما متاسفانه تامین اجتماعی میگه چون شما چند ماه از حق بیمه تون پرداخت نشده حقوق بیمه بیکاری بهتون نمیدیم تا شرکت حق بیمتونو پرداخت کنه،،آیا این اقدام تامین اجتماعی قانونی است؟من چ کاری برای قانع کردن تامین اجتماعی برای پرداختن حقوق بیکاری باید بکنم؟
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

طبق قانون کارفرمای شما باید حق بیمه هایی که پرداخت نکرده است را پرداخت نماید تا بیمه بیکاری برای شما برقرار گردد.

موفق و پیروز باشید.