در سایر توسط
ا_ آیا امسال سوبسید به رانندگان بخش خصوصی شرکت تعلق میگرد 2_ چرابیمه رانندگان یک بام دو هوا است به رانندگان شرکت واحد که روزی 7/20 دقیقه کار میکنند سختی شغل تعلق میگیرد و ما که روزی 16ساعت کار میکنیم تعلق نمی گیرد
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

در این مورد قوانین در حال بازنگری است و هنوز نتیجه ای به دست نیامده است . تا آن زمان صرفا رانندگان شرکت واحد اتوبوسرانی می توانند از مزایای سختی کار استفاده کنند .

با تشکر