دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلاام و خسته نباشید،بهترین بیمه برای زایمان که مورد قبول بیمارستانهای خصوصی هم باشه،اگر امکانش هست معرفی کنید و اینکه چنددرصد از مبلغ رو متقبل میشوند.متشکرم
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

ما بیمه نامه ایی اختصاصی برای این امر نداریم و بایستی شما توسط شرکت یا سازمانی که در آنجا مشغول کار هستید با شرکت بیمه قرارداد تکمیل درمان عقد نمایند و طبق آن قرارداد خدمات به شما اعطا می گردد . ضمنا زایمان مشمول دوره انتضار می شود ( از 3 تا 9 ماهه ) یعنی در این بازه زمانی شما نمی توانید از پوشش زایمان استفاده نمائید .

* فقط در قراردادهای بالای 1000 نفر دوره انتضار برای زایمان احتساب نمی گردد.

موفق و پیروز باشید - مهندس محمد حسین یمکان گز - نماینده 3247 بیمه پاسارگاد - شهر اندیشه - مشاور بیمه ای شما