در شرکت بیمه توسط (670 امتیاز)

من کمی در این مساله دچار شک و شبهه شدم

با توجه به اینکه در بیمه عمر مان بیمه ایران مستمری ازکارافتادگی هم در نظر گرفته شده ، پس زمانیکه فرد ازکارافتاده بشود ، هم مستمری ازکارافتادگی دریافت میکند و هم غرامت؟
این غرامت چقدر است؟

و بعد در انتهای قرارداد دوباره فرد سرمایه خود را میگیرد؟

1 پاسخ
توسط (6,770 امتیاز)
با سلام و احترام

همكار گرامي

بله غرامت در صورت از كار افتادگي دايم كلي و جزيي ناشي از (حادثه) به ميزان درصدي از سرمايه فوت به هر علت

و

مستمري در صورت از كارافتادگي كامل و دائم بيمه شده ناشي از ( حادثه) تا سه برابر آخرين حق بيمه پرداختي ساليانه هر سال تا ١٠ سال به بيمه شده پرداخت ميشود و همه اينها بجز اندوخته بيمه نامه هست كه آن هم به ذي نفعان پرداخت ميگردد.

پايدار باشيد.