در دیه و بیمه خودرو توسط
آیا بیمه گذار میتواند به بیمه گر دستور دهد زیاندیده از کوپن بیمه او استفاده نکند ؟
2 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

در خسارات جانی بیمه گذار چنین حقی ندارد. در خسارات مالی، در صورت پرداخت مبلغ خسارت توسط شخص بیمه گذار به زیان دیده، می بایست در حضور افسر نیروی انتظامی رضایت نامه اخذ گردد و کوپن بیمه را در صورت ارائه به زیان دیده پس بگیرید. در غیر اینصورت میتوانید با مراجعه به شعبه بیمه مربوطه مراتب را اعلام نموده و در صورت مراجعه زیان دیده به شرکت بیمه، رضایت وی را جلب نمایید.

اگر خسارتی توسط مقصر پرداخت نگردد و یا رضایت زیان دیده جلب نشود، مقصر حق عدم ارائه کوپن بیمه به زیان دیده را ندارد.