در دیه و بیمه خودرو توسط
اگه اومده باشی یه شهری مسافرت بعد بیمه ت تموم شده باشه تلفنی با دفتر بیمه هماهنگ کنی برات بیمه.بزنه.ولی بیمه نامه همرات نباشه  هنگام رانندگی اگه خدای نکرده اتفاقی بیافته جریانش چجوریه؟ پلیس توجیه میشه؟ بیمه تعلق میگیره؟ مشگل نداره ؟
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام

بهتر از همیشه قبل از مسافرت تاریخ اتمام بیمه نامه خودرو رو چک کنید. در صورت بروز چنین مواردی باید کپی بیمه نامه همراهتون باشه. بیمه نامه ها قابل استعلام هستند. و اصالت بیمه نامه قابل پیگیری است.

موفق باشید