در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام وخسته نباشید

ببخشید یک شخصی درتامین اجتماعی بازنشست شده اما برای دفترچه اش تابرگ اخرنیست ویک ساله تمدید شده واین که شماره مستمری نداره، دلیلش چی میتونه باشه؟
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام شما میتوانید به واحد مستمری مراجعه وعلت را پرس وجو کنید واینکه در دفترچه بیمه تا آخرین برگ دفترچه قید نشده دلیل بر عدم بازنشستگی نمیباشد لذا اگر پدر شما بازنشسته میباشد باید به واحد مستمری مراجعه ونسبت به دریافت کارت شناسایی بازنشستگی اقدام نماید..ایمانی