در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

مبلغ کمک هزینه کفن و دفن تامین اجتماعی برای مخارج بهشت زهرا و ترحیم چقدر است ؟
2 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
همراه گرامی بیدبرگ

با سلام

مبلغ کمک هزینه کفن ودفن بابت فوت بیمه شدگان اجباری، اختیاری، مقرری بگیران بیمه بیکاری، همکاران سازمانی و مستمری بگیران اعم از بازنشستگان واز کار افتادگان کلی که تاریخ فوت آنان از ٢٠/١١/٨٦ به بعد باشد معادل حداقل دستمزد ماهیانه سال فوت می باشد. در خصوص مشمولینی که تاریخ فوت آنان قبل از ٢٠/١١/٨٦ باشد مبلغ کمک هزینه کفن ودفن با توجه به تاریخ فوت و جمعیت شهر محل دفن تعیین می گرد.

سپاس از همراهی شما