در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
با سلام و عرض ادب و احترام
نمیدانم سوالم را از کجا مطرح کنم خانواده ما در سال۸۳ در خانه ی پدرم بر اثر ترکیدن گاز دچار سوختگی شدیم علاوه بر ما خانواده داییم که مهمان ما بودن آنها هم دچار سوختگی شدن بالاخره برای پدرم که از شهرستان کلیبر بیمه رد میشد الان که پدرم از کار بیکار شده دنبال کار بیمه بیکاریش بود از کلیبر سوابق پدرم فرستاده نشده بعد از پیگیری فهمیدیم که آن زمانی که پدرم در بیمارستان بود از طرف بیمه برای پدرم ۲۴۰۰۰۰۰ریال پول دادن الان از ما علاوه بر آن مبلغ از ما ۴۰۰۰۰۰۰ریال نیز می خواهند و می گویند چون زمان ترخیص شما بیمارستان سینا از ما (بیمه تامین اجتماعی) بابت ترخیص هزینه گرفته.
تورو خدا مارو راهنمایی کنین بخدا بابای من الان چند ماهه کار نمیکنه از کجا این پولو بیاره بده تا سابقه بیمه رو بدهند به خدا این کار خداپسندانه نیست تو جامعه ای که اسمشو گذاشتیم اسلام و دوست داریم دست همدیگرو بگیریم این انصاف نیست بعد چند سال تو این شرایط از بابام این مبلغ بگیرین تو رو خدا به پدرم کمک کنین.
با تشکر از همه ی کارکنان بیمه تامین اجتماعی و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام متوجه سوال شما نشدم چرا ۲۴۰۰۰۰۰به پدر شما پول دادن لطفا واضحتر بنویسید تا بتوانم کمک به شما کنم