در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
با سلام میخواستم بپرسم من بیمه تکمیلی ندارم، چطور میتونم هزینه هایی که برای سونوگرافی یا اندپسکوپی انجام دادم رو از بیمه تامین اجتماعی بگیرم؟ممنون میشم راهنمایی کنید
2 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام شما با فاکتور خدمات انجام شده وکپی مدارک پزشکی به کارگزاریهای تامین اجتماعی مراجعه کنید وچنانچه قابل پرداخت باشند با ارسال آنها به اسناد پزشکی درصدی از آنها را به شما پرداخت میکنند