در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام

خودرو در تصادف منجر به فوت اسیب کلی دیده ، بیمه بدنه با کارشناسی از روی عکس مبلغی را پرداخت کرده است. قصد دارم پوکه ماشین را بفروشم اما هنوز حکم دادگاه و مراحل تکمیل مدارک پرونده بیمه شخص ثالث تکمیل نشده است. در صورتی که تعویض پلاک و سند انجام شود ، مشکلی در استفاده از کوپن شخص ثالث ایجاد نمی شود؟
2 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و احترام

با توجه به قانون، باید از شرکت بیمه استعلام کنید و در صورت اجازه فروش و انتقال خودرو توسط شرکت بیمه ، تایید را بصورت کتبی داشته باشید. در اینصورت مشکلی برای پرداخت خسارات بدنه و ثالث نخواهد داشت.