در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
منو شوهرم درتاریخ 11 فروردین سال 89 عقد کردیم شوهرم تو اون تاریخ یکسال و 11ماه سابقه بیمه داشت آیا الان کمک هزینه ازدواج شامل حال شوهرم میشه یانه
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
باسلام طبق ماده ۸۵به بیمه شده زن یا مردی که برای اولین بار ازدواج میکند مبلغی معادل یک ماه متوسط مزد یا حقوق با داشتن این شرایط کمک ازدواج تعلق میگیرد ۱_در تاریخ ازدواج رابطه استخدامی با کارفرما قطع نشده باشد۲_ظرف پنج سال قبل ازازدواج حداقل ۷۲۰روز حق بیمه به تامین اجتماعی پرداخت کرده باشد۳_ازدواج دایم بوده ودر دفتر رسمی ازدواج به ثبت رسیده باشد