در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

حداکثر ساعات اضافه کاری در روز در موارد استثنایی مذکور در تبصره ماده 59 قانون کار چند ساعت است ؟
1 پاسخ
توسط (25,300 امتیاز)
با سلام

در قسمت اخیر تبصره ماده 59 قانون کار سقف مربوط به ساعات کار اضافی مشخص نگردیده است. الن هایه ارجاع کار بیش از چهل ساعت باید با عنایت به استثناء پیش بینی شده در تبصره فوق باشد به نحوی که در این زمینه استثناء تبدیل به قاعده نشود.