در مفاصا حساب بیمه توسط

با سلام

یه شرکت کوچیک زدیم که به دلیل وضعیت اقتصادی در همان سال اول با ورشکستگی منجر شد.

میخواهیم بلند شیم از جایی که اجاره کرده بودیم صاحب ملک میگه تا تسویه بیمه رو نیارید پولتون رو نمیدم!!frown

از اون جایی که بازرس بیمه هم تو این مدت نیومده بود پیش ما و کلا شرکت ما یه شرکت درپیت بود و کارمندی هم نداشتیم ،چجوری میتونم اقدام کنم واسه این تسویه؟

ممنون ازمدیریت سایت

2 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
اگر دارای کد بیمه در شعبه میباشید باید با مراجعه به شعبه درخواست مفاصا حساب نمایید که پس از بررسی و عدم داشتن بدهی به شما مفاصا ارایه مینمایند اما اگر تاکنون کد کارگاهی نگرفته اید این روند سهل و آسان میباشد چون دارای پرونده نمیباشید

ضمنا باید توجه نمایید محلی که در آن مشغول فعالیت بوده اید قبل حضور شما دارای کد کارگاه بود یا خیر