در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام

پدر من با 61 سال سن از طرف شرکتی بیمه شد به مدت 16 ماه و الان تمامی مراحل بیمه بیکاری را انجام دادیم  {ضمنا تا حالا بیمه بیکاری نگرفته} و فقط مرحله که باید از طرف بیمه برگه ای بدن به اداره کار مانده که متاسفانه در این مرحله بازرسی پرونده را گرفته و 2ما است میگویند باید بازرسی شود چطور 61 ساله بیمه شده. میخواستم بدونم آیا ممکن هست بازرسی کاری کنه که بیمه بیکاری به پدرم تعلق نگیره  چون کل مدت که برای پدرم بیمه رد شده حدود 6 سال است و شرکت هم رفتم میگویند از طرف ما کلییه کارها برای پدر شما طبق قانون انجام شده با تشکر
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
باپی گیری انشاالله برقرارمیشود.به نظرمیرسدازبازنشستگی افرادبالای 60سال هم می توان استفاده نمود