در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

بر اساس مقررات قانون کار ، آیا انعقاد قرداد  های پاداش افزایش تولید در واحد های خدماتی نیز میسر است  ؟
1 پاسخ
توسط (24,900 امتیاز)
با سلام

واحد های خدماتی بر اساس بند 2 ضوابط و روش های اجرایی آیین نامه مصوب 11/8/70 موضوع ماده 47 قانون کار می توانند با توجه به مفاد بند یاد شده تولید مبنای واحد خود را تعیین و بر اساس ضوابط مربوط مبادرت به انعقاد قرار داد پرداخت پاداش افزایش تولید بنمایند .