در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
بنده شماره بیمه نامه را کم کردم چکونه انرا بدست اورم ضمنا ۱۴ سال مشعول خدمت بودم دراموزش وپرورش وترک خدمت کردم بدون اینکه بازخرید یا حق بیمه ای گرفته باشم
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام در صورتی که بیمه شما غیر از بیمه تامین اجتماعی و سلامت و خدمات درمانی است بر روی بیمه نامه تان درج شده و یا می تونید از نماینده ای که بیمه را خرید کرده اید دریافت نمایید

و درصورتی که بیمه شما جزو بیمه تامین اجتماعی و سلامت و خدمات درمانی بر روی دفترچه درمانی تان درج شده اگر دفترچه درمانی ندارید می توانید با کارت ملی به شعبه بیمه تان مراجعه نمایید

در ضمن شماره بیمه تامین اجتماعی بر روی فیش حقوقی نیز معمولا درج می شود