در بیمه درمان تکمیلی توسط (150 امتیاز)
سلام من بیمه تامین اجتماعی تاکسیرانی حومه هستم همسرم حاملس و میخوام بیمارستان خصوصی زایمان کنه ولی هزینه زیاده آیا میشه بیمه تکمیلی بشه یا بیمه ای هست که هزینه رو کم کنه.
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
خیر متاسفانه شما نیز همانند سایر هموطنان بسیار دیر اقدام کردید و قبلا باید بفکر این موضوع میبودید

ولی بهرحال به تاکسیرانی مراحعه فرمایید قرارداد بیمه درمان دارند از اون استفاده کنید